èrdekessègek a nagyvilàgból

Epilepszia

Epilepszia

Harrison Ford elárverezi a Han Solo dzsekijét

2016. május 05. - eticsiga.blog
Szinte nincs olyan ember e világ, aki nem ismerné Harrison Fordot, mint az Indiana Jones főhősét, vagy a Star Wars filmek Han Soloját. Nemrég a színész egy new yorki rendezvényen árulta el, hogy a 26 éves lánya Georgia Ford epilepsziával él.

Az apa így beszélt lányáról:
"Egy csomó dolgot csodálok benne. Csodálom őt a kitartásáért és tehetségéért. Ő az én hősöm. Szeretem őt. Ha van egy szeretett ember, aki ebben a betegségben szenved, akkor ez romboló hatású lehet. A betegség befolyásolja az életüket, jövőjüket, lehetőségeiket és ezért kétségbeesetten keressük a megfelelő utat a gyógyuláshoz. Meg akarom találni a módját, hogy ők is kényelmesen, hatékonyan élhessenek."
10_8.jpg
A 73 éves színész a rendezvényen beszélt a lánya kiskori rohamairól, mielőtt még epilepsziával diagnosztizálták volna.
"Néhány évvel később ismét volt egy nagyrohama a tengerparton. Azt mondtam magamnak, ez Los Angeles, a legjobb orvosaink vannak, ők biztos ki tudják deríteni, hogy mi baja van a lányomnak."
Szerencsére Fordék megtalálták a megfelelő orvost, aki gyógyszeres kezeléssel 8 éve rohammentessé tette a lányt.
Most pedig aukcióra bocsájtja a Star Wars filmekben hordott Han Solo dzsekijét ezzel is támogatva az epilepszia kutatást.
(A kikiáltási ár 18.000 US dollár, itt lehet rá licitálni: https://www.ifonly.com/entertainmen...)
12_11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eticsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr798689230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása